onsdag 15 september 2010

Bailando Thailando

Tänk att få ligga på en strand i Thailand eller dansa på en bar i Bangkok, ja inte sån dans men ändå. Usch vad härligt det är där. Har man en gång åkt dit har jag svårt att tro att man inte längtar tillbaka. Människorna, maten, vädret, å hur billigt är det inte egentligen? I love Thailand!!!

Ifjol vid den här tiden hade varit 2 veckor i Thailand och hade 2 underbara veckor kvar. Det var tider det:) I år hade vi planer på att åter åka men vi sköt på det till nästa år i stället. Nu har vi exakt ett år på oss att spara. Klara färdiga gå!

Barnen mår lite bättre i alla fall men jag är helt slut. Har druckit kaffe och en sån superbillig power-dryck. Borde väl vara på G men det känns som om det fått omvänd effekt.

Ikväll är det föräldramöte på förskolan men det blir omöjligt att åka. Vi får vara hemma och kurera oss.

Funderar på att byta bloggadress, är så irriterad att man inte kan kommentera på ett enkelt sätt här. Vad tycker ni?

Ja det var nog allt härifrån Bäck idag. Muntert värre. En positiv sak är i alla fall att Dr Fredag är ledig i helgen. Det var jag som tittat fel:)

Adjöken!

1 kommentar:


  1. We value our customers time and strive in delivering their projects as soon as possible. Working now for more than 10 years in the website designing industry we have ecommerce web designing company
    successfully achieved a good local client base in Trivandrum.

    SvaraRadera