Åh usch vad det luktar men gott tycker Otilia i alla fall att det är. Smörgåsrån som bas sedan stora mängder Kalles på detta, slicka bort och fylla på. Det blir nog ett bad för henne när frukosten är avslutad. Jag försökte förgäves att få henne att välja en liten skinka till rånet men hon skulle minsann ha kajijar!
Valter har slukat en stor tallrik fil med fullkornscheerios. Bra för att vara han. Igår åt hela gänget till och med våra eller rättare sagt Fredriks hemmagjorda köttbullar. Dom rullas inte så ofta här hemma, måste bli ändring på detta. Självklart valde vi att tillverka dom igår när vi bara hade 5 barn hemma:) Det gick över förväntan. Usch nu måste jag sanera lite kaviar!
Så, två omgångar tvål och en liten renare tjej.
Ikväll blir det oxfilé, töntiga jag tyckte att det köttet var segt när vi bjöd Frida på middag i förra veckan. Vad har hänt? Fredrik påstår sig veta. Han säger att det beror på att jag nu prövat struts. Där snackar vi mört kött, gu va gött. Men inte särskilt billigt. Egentligen skulle vi käka lax men så ringde Carro och bjöd oss på filé. Nu skall vi bara fixa tillbehören. Undrar om jag fortfarande tycker att det är gott med potatisgratäng eller om jag helt ballat ur. Snart skall jag väl ha äkta champagne också och sluta shoppa på H&M:)
Nu kommer lilla kaviartjejen med sitt kex. Trodde det var uppätet men icke. Oj nu sätter hon sig i pappa Fredriks säng och nu attackerar hon lillebror med pussar. Dags för nya pålägg!
Superbra köttbullstips: Jag HATAR att rulla köttbullar :-D. Packa vanliga gräddspritsen full med smeten ( utan speciell insats där fram )o klicka ut dem på ugnsplåten. De blir förvisso inte HELT runda, men det är de inte när man köper Findus färdiga heller.... / Mia
SvaraRadera